vanHclassics

Old- en Youngtimer taxatie
 

Waardevolle taxaties.Van 1 t/m 19 augustus zijn we op vakantie, we zijn dan beperkt bereikbaar via de mail en taxaties zijn in bijzondere gevallen in overleg mogelijk. 


Hartelijk welkom op de site van vanHclassics. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het taxeren van old- en youngtimers in de breedtse zin van het woord. Oldtimers, Youngtimers, Motorfietsen, Campers, maar ook BPM taxaties behoren tot de mogelijkheden. Taxaties zijn in de regel bij u aan huis. Graag verwijzen we u naar het contactformulier aan de onderzijde van de pagina waar u meer informatie kunt aanvragen. Een mail sturen mag ook; info@vanhclassics.nl

Een paar foto's om een indruk te krijgen van ons werk vindt u hieronder, en nog veel meer in het filmpje.Oldtimer en youngtimer taxaties zijn bij menig verzekering verplicht en dienen om de twee of drie jaar herzien te worden. Graag voorzien wij u van een correct taxatierapport met de juiste erkenning voor uw verzekering. We zijn VRT en FEHAC erkend.. 

 


Ook BPM taxaties kunnen wij voor u verzorgen. Nadat we de auto gezien en beoordeeld hebben ontvangt u een volledig uitgewerkt rapport waar u zo de BPM aangifte mee kunt regelen.  

 


Advies betreft de mogelijkheid om mee te denken hoe u uw oldtimer het beste kunt conserveren. Maar ook hoe verzeker ik mijn voertuig op de juiste wijze.