vanHclassics

Old- en Youngtimer taxatie
 

Waardevolle taxaties.


Hartelijk welkom op de site van vanHclassics. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het taxeren van old- en youngtimers in de breedste zin van het woord. Oldtimers, Youngtimers, Motorfietsen, Campers, maar ook BPM taxaties behoren tot de mogelijkheden. Taxaties zijn in de regel bij u aan huis. Graag verwijzen we u naar het contactformulier aan de onderzijde van de pagina waar u meer informatie kunt aanvragen. Een mail sturen mag ook; info@vanhclassics.nl

Een paar foto's om een indruk te krijgen van ons werk vindt u hieronder.Oldtimer en youngtimer taxaties zijn bij menig verzekering verplicht en dienen om de twee of drie jaar herzien te worden. Graag voorzien wij u van een correct taxatierapport met de juiste erkenning voor uw verzekering. We zijn VRT en FEHAC erkend.. 

 


Ook BPM taxaties kunnen wij voor u verzorgen. Nadat we de auto gezien en beoordeeld hebben ontvangt u een volledig uitgewerkt rapport waar u zo de BPM aangifte mee kunt regelen.  

 Advies betreft de mogelijkheid om mee te denken hoe u uw oldtimer het beste kunt conserveren. Maar ook hoe verzeker ik mijn voertuig op de juiste wijze.